Natuurfotografie in de Maashorst - OXOVISUALS

imagine more.

Photography
by Michel Schamp

Contact


Email

Tel. (+31)(0)653414555

Uw professionele fotograaf voor:

Bedrijfsfotografie

Reportages

Reclamefotografie

Bruidsfotografie

Kunst aan de muur

© 2019 OXOViSUALS
All rights reserved.


Natuurfotografie in de Maashorst

Fotograaf Artistiek Natuur Maashorst Uden Nistelrode

Fotograaf Michel Schamp uit Nistelrode maakt inspirerende beelden onder andere vanuit het natuurgebied de Maashorst aan de grens met het Brabantse Uden. Schotse Hooglanders, wilde paarden, bloemen, poëtische landschappen en dramatische luchten behoren tot zijn kleurrijke visuele repertoire. De beelden zijn te koop als betaalbare kunstwerken in de vorm van wanddecoraties.

De natuur is een belangrijke inspiratiebron voor ons. In de natuur vind je rust en als vrucht daarvan krijg je inspiratie. Weer helemaal hersteld en opgeladen neem je de rust en inspiratie mee terug naar huis. Helaas en maar al te vaak verdampt deze opgedane rust en inspiratie weer snel, als sneeuw voor de zon.

Aangetrokken door de natuur, haar schoonheid en puurheid, haar oneindigheid kracht en onvoorspelbaarheid gebruikt Michel fotografie om deze mysterieuze esthetiek te zien en vast te leggen als tijdloos visueel gedicht. Fotografie geeft hem de mogelijkheden om elementen uit de natuur en de wereld om hem heen te combineren en vorm te geven in een enkel beeld.

"Fine-art fotografie biedt mij de concepten en handvaten voor het creëren van gedichten zonder woorden. Gedichten geschreven met licht, in vormen en kleuren die spreken tot de verbeelding".

oxovisuals-contact-telefoon2
Powered by SmugMug Log In