• informatie & boekingen

  Bedrijfsfotograaf  Zoekt u een professionele fotograaf en beeldmaker voor uw bedrijf?

  OXOViSUALS staat voor kleurrijke beelden met impact. Gemaakt met passie en hart voor beeld. Beeld dat spreekt, ontroert en inspireert. Communiceren met beeld door visuals met de nadruk op verhaal en beleving.

  Maak het verschil met beeldverhalen en contacteer mij vandaag nog om uw wensen te bespreken en te informeren naar mijn beschikbaarheid.

  Ik ben gevestigd in Nistelrode - centraal in het gebied Oss, Uden, Veghel - maar ik ben beschikbaar voor opdrachten in heel Nederland.

 • Portretten

  Een goed zakelijk portret is bij uitstek de manier om uzelf te presenteren, of het nu op uw website, in drukwerk, of op Sociale Media, zoals FaceBook of LinkedIn is. OXOViSUALS komt bij u op locatie met een mobiele fotostudio om in een ongedwongen relaxte sfeer de mooiste foto’s te kunnen maken. Portretten om trots op te zijn, eerlijk en authentiek, in het best mogelijke licht. De nabewerking van de foto’s is inclusief voor de meest optimale presentatie van de beelden. Naast het ‘standaard’ zakelijke portret biedt het omgevingsportret meer context aan een beeld. Hierbij wordt de geportretteerde gefotografeerd op een locatie en wordt de omgeving onderdeel van het beeldverhaal. Ook voor het maken van een groepsfoto helpt OXOViSUALS u graag aan de mooiste beelden.


 • Architectuur

  OXOViSUALS is gespecialiseerd in zowel exterieur als interieur fotografie. Zowel de buitenzijde als de binnenzijde van een gebouw kunnen een streling zijn voor het oog. De architect heeft er veel tijd en energie ingestoken en verdiend het om zijn of haar ideeën en concepten terug te zien in het best mogelijk licht. Ook de makelaar van vastgoed of de trotse huizenbezitter willen graag de meest aantrekkelijke beelden van de hoogste mogelijke kwaliteit en originaliteit. Voor de mooiste beelden spelen de omgeving van een gebouw en de juiste weersomstandigheden vaak een zeer belangrijke rol. Voor zowel grote alsook kleine bouwprojecten kunt u bij OXOViSUALS terecht. Neem vandaag nog contact op om uw wensen te bespreken.


 • Evenementen

  Bent u op zoek naar een goede event fotograaf voor uw evenement, congres, workshop of seminar? Zoek dan niet verder! OXOViSUALS maakt voor u een professionele reportage met mooie, sfeervolle en kleurrijke beelden. De fotograaf beweegt zich rustig en valt niet op, ook niet bij het eventueel fotograferen van meer persoonlijke geëngageerde momenten. U krijgt de beelden snel geleverd en staan tot uw beschikking in uw persoonlijke fotogalerij c.q. Web Gallery waar vanuit u de foto’s makkelijk kunt downloaden. Bedrijfsfotografie bij OXOViSUALS staat voor kwaliteit, zowel in beeld als in dienstverlening. Een prettige samenwerking en goede communicatie staan daarom voorop.


 • Productfotografie

  U verkoopt producten die u gefotografeerd wilt hebben? En deze foto’s online of in drukwerk gebruiken voor promotie of reclame? Dan bent u op zoek naar een goede productfotograaf. OXOViSUALS kan u daarmee van dienst zijn. Afhankelijk van de soort producten kunnen deze op locatie in een mobiele studio gefotografeerd worden. In combinatie met digitale nabewerking van de foto’s kunnen alle mogelijke soorten beelden gerealiseerd worden. Beelden die u met trots in uw webwinkel, catalogus, brochure of poster kunt plaatsen. Ook voor een creatief Hero shot wil OXOViSUALS graag met u meedenken!


 • Industriële fotografie

  In elk bedrijf werken mensen. Met trots en passie maken zij mooie producten en leveren zij professionele diensten en services. Ze drijven uw core business en dragen in belangrijke mate bij aan uw bedrijfskapitaal. Zij zetten uw bedrijf op de kaart en zijn direct of indirect uw visitekaartje. Een passende presentatie van uw bedrijf gaat daarom samen met geschikt en passend beeldmateriaal. Wilt u een goede indruk maken? Kies daarom voor fotografie van OXOViSUALS. Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken!


Powered by SmugMug Owner Log In