Fotoreportage ONS Welzijn Veghel Oss

Fotografie door OXOVISUALS

Voor de organisatie ONS Welzijn met vestigingen in Veghel en Oss maakte OXOVISUALS een fotoreportage. Voor de reportage ging de fotograaf mee op pad samen met twee mensen van een van de bezorgteams. Het bezorggebied van ONS Welzijn strekt zich uit over de gemeenten Boekel, Uden, Veghel, Sin-Oedenrode, Heeswijk, Dinther en Loosbroek. Vooral oudere mensen maken gebruik van de maaltijdservice en dan vooral de ouderen die zelf niet in staat zijn hun dagelijkse warme maaltijd te bereiden. De maaltijden worden een keer per week aan huis bezorgd en moeten in de koelkast bewaard worden. Vervolgens kunnen ze gemakkelijk in de magnetron of oven worden opgewarmd. Het menu is zeer uitgebreid en men kan kiezen uit in totaal 75 hoofdgerechten, 10 soepen, 8 nagerechten en 3 salades. De maaltijden worden bereid in de keuken van het bedrijf Van Hoeckel gevestigd te ’s-Hertogenbosch dochter en onderdeel van de Sligro Food Group.


BOEK EEN FOTOGRAAF

Controleer beschikbaarheid en stuur een verzoek of bel direct met 06 - 534 14 555

Contact


Untitled photo

Gemak dient de medemens

De service van ONS Welzijn is erop gericht om mensen zo veel mogelijk van dienst te zijn. Gemak en kwaliteit staan hierbij voorop. Minder mobiele mensen doen er hun voordeel mee indien zij zelf niet meer in staat zijn om de boodschappen te doen. Bovendien zijn de maaltijden van ONS Welzijn goedkoop daarmee rekening houdend met de niet altijd riante financiële situatie van veel ouderen. En last but not least staat gezondheid, smaak en kwaliteit van het voedsel hoog in het vaandel bij ONS Welzijn.

Untitled photo
Untitled photo

Prijs en kwaliteit staan voorop

De maaltijden worden bezorgd en afgeleverd met speciaal daarvoor ingerichte koelwagens. Elke auto wordt bemand door een chauffeur en een bezorger, beiden vrijwilligers. De inzet van vrijwilligers is een van de redenen dat de prijs laag kan blijven. De prijs om vijf dagen per week een warme maaltijd te kunnen nuttigen begint vanaf 100 Euro per maand. Mensen woonachtig in de gemeenten Uden, Veghel, Nistelrode, Heesch (Bernheze) kunnen in aanmerking komen voor een tegemoetkoming in de kosten dankzij steun van de gemeente.

Untitled photo
Untitled photo

Fotografie met sprekende en kleurrijke beelden

Al met al een heel mooi initiatief van ONS Welzijn dat zich vol enthousiasme inzet voor de oudere en zieke medemens. Ga vooral zo door! OXOVISUALS is trots gevraagd te zijn om de fotografie te mogen verzorgen. De reportagefotograaf is er goed in geslaagd een mooie reportage te maken met sprekende en kleurrijke beelden.

Untitled photo
Untitled photo

Fotograaf boeken voor reportage

Bent u ook op zoek naar een reportagefotograaf? Wilt u een fotograaf boeken om voor u of uw bedrijf een fotoreportage te laten maken? Gaat u trouwen en zoekt u nog een bruidsfotograaf die van uw trouwerij een professionele foto-reportage maakt? Neem dan vandaag nog contact op met OXOVISUALS! U krijgt dan een professionele fotograaf die al uw werk uit handen neemt. Een ervaren trouwfotograaf die precies aanvoelt welke momenten vastgelegd moeten worden. Iemand die weet welke stijl van fotografie bij jullie past. Je kunt kiezen uit de meer traditionele journalistieke stijl of de modernere fine-art aanpak. In beide gevallen zal er sprake zijn van visual storytelling met creatieve beelden. De keuze is aan u. De fotograaf zal proberen zoveel mogelijk niet storend op de achtergrond aanwezig te zijn en zijn werk uit te voeren. Als het nodig is om de klant te instrueren zal dit in nauw overleg gezamenlijk, vrijblijvend en zonder enige verplichting plaatsvinden.


BOEK EEN FOTOGRAAF

Controleer beschikbaarheid en stuur een verzoek of bel direct met 06 - 534 14 555

Contact


Powered by SmugMug Owner Log In