Natuurfotografie in de Maashorst

Fotograaf Michel Schamp uit Nistelrode maakt inspirerende beelden onder andere vanuit het natuurgebied de Maashorst aan de grens met het Brabantse Uden. Grote grazers, Schotse Hooglanders, wisenten, taurossen, wilde paarden, exmoor ponies, bloemen, poëtische landschappen en dramatische luchten behoren tot zijn kleurrijke visuele repertoire. De beelden zijn te koop als hoogwaardige, professionele fine-art prints in de vorm van tijdloze en inspirerende wanddecoraties.

De natuur is voor de mens niet alleen een bron van wijsheid. Contact met de natuur is steeds meer een bron van rust, gezondheid en geestelijke inspiratie. Die rust en inspiratie nemen we mee, terug naar huis, maar verdampt helaas weer snel, als sneeuw voor de zon.

Aangetrokken door de schoonheid en puurheid van de natuur, gebruikt Michel fotografie om de mysterieuze esthetiek te zien en vast te leggen als tijdloze visuele gedichten. Vaak zijn het de eenvoudige, krachtige doch sensitieve beelden die tot de verbeelding spreken. Moderne fotografie geeft hem de mogelijkheden om de elementen uit de natuur vorm te geven.

"Fine-art fotografie biedt mij de concepten en handvaten voor het creëren van gedichten zonder woorden. Gedichten geschreven met licht, in vormen en kleuren die spreken tot de verbeelding".

Bezoek de galerij met foto's uit de natuur in de Maashorst hier ►  De Maashorst - Colors of Nature ◀︎ en koop een fine-art print voor dagelijkse inspiratie bij u aan de muur, zowel voor thuis als op kantoor. Unieke fotografische beelden en kunstwerken uit de natuur koop je bij OXOVISUALS.

Powered by SmugMug Owner Log In