Uw bedrijfsfilm of productvideo laten maken

Untitled photo

Taking corporate communications to the next level

Internet is inmiddels niet meer weg te denken uit het economische verkeer. Waar er in het begin alleen sprake was van passieve statische presentaties ligt vandaag de dag de nadruk echter op de toegevoegde commerciële waarde van gevoel en emotie bij het overbrengen van uw boodschap. Video en interactiviteit spelen hierbij een sleutelrol. Daarom kiezen steeds meer organisaties en ondernemers ervoor om een bedrijfsfilm te laten produceren.

OXOVISUALS springt in op deze trend en helpt u graag bij het ontwikkelen van uw bedrijfsfilm!

Voor het aantrekken van nieuwe klanten is de eerste indruk nog steeds goud waard. Een sprekende interactieve bedrijfs- of promotiefilm is dan het visitekaartje bij uitstek voor het creëren van een goed gevoel bij uw klanten. Bij OXOVISUALS is het gehele traject, de pre-productie, de productie en de post-productie in goede handen. Naast een grondige analyse van uw wensen, het maken van een concept en creatief script voor uw film, de daadwerkelijke productie en montage, besteedt OXOVISUALS met name ook aandacht aan de positionering en vindbaarheid van uw film op Google, YouTube of Vimeo, door gebruikmaking van video SEO.

Een eenvoudige doch effectieve en creatieve presentatie van uw bedrijf of product verbetert uw online aanwezigheid en zal blijken een zinvolle investering te zijn bij het verkopen van uw product of het presenteren van uw bedrijf. Bedrijfsfilms- en videos worden al gemaakt vanaf € 250 exclusief BTW. Neem contact op voor meer informatie en vraag naar de mogelijkheden.

OXOVISUALS werkt door heel Nederland maar is met name actief in het gebied Uden, Oss, Veghel, Heeswijk-Dinther, Heesch, Nistelrode, Berghem, Schaijk en ’s-Hertogenbosch.


oxovisuals-contact-telefoon2

Powered by SmugMug Owner Log In