Amsterdam City of Wonder

Prachtige fine art print voor aan de muur. • Amsterdam City of Wonder

  Prints vanaf €195

  OXOVISUALS biedt u een selectie van exclusieve fotokunst speciaal voor aan de muur. "Amsterdam City of Wonder" is een beeld uit de collectie "Nistelrode Betoverend Artistiek", een collectie geselecteerde beelden met een artistieke focus op het dorp Nistelrode. Fotograaf Michel Schamp maakte de beelden vanuit een creatieve invalshoek en persoonlijke visie. De beelden zijn gefotografeerd in en om het Brabantse dorpje Nistelrode, waarbij architectuur en straatbeelden worden afgewisseld met landschapsfotografie en natuurfotografie vanuit het nabijgelegen natuurgebied De Maashorst.

 • Fine Art Print


  "Amsterdam City of Wonder" is gefotografeerd Achter de Berg bij vijver De Meuwel in Nistelrode. Deze kunstfoto wordt voor u hoogwaardig afgedrukt en heeft een superieure beeldkwaliteit met intense kleuren. Met drie speciaal voor u geselecteerde uitvoeringen, te weten, Modern Elegant, Modern Fris en Klassiek Tijdloos, is er volop keuze passend bij elk interieur en persoonlijke smaak. Alle kunstwerken worden voorzien van een blind ophangsysteem voor een zwevend effect en luxueuze presentatie. Kies voor een tijdloos en uniek beeld en verrijk uw interieur met dit tijdloos, inspirerend en origineel wandpaneel.

 • Bestel een print


  Bent u geïnteresseerd in het beeld 'Overkant' voor aan de muur bij u thuis, op kantoor of bedrijf, neem hierover dan a.u.b. contact op door onderstaand contact formulier in te vullen. De fine art print kan geproduceerd worden met verschillende materialen en in verschillende afmetingen en afwerkingen worden uitgevoerd. Om zo veel mogelijk aan uw wensen tegemoet te kunnen komen, vult u dan alstublieft onderstaand formulier met uw wensen duidelijk in (stijl, afmetingen en eventueel afwerking). U ontvangt dan z.s.m. een prijsopgave en informatie over de levertijd. Hebt u vragen of wilt u advies? Stuur dan even een bericht. U ontvangt binnen 24 uur antwoord.

 • Amsterdam City of Wonder

  Prints vanaf €195

Powered by SmugMug Owner Log In