Fotografie

Professionele fotograaf

Fotografie bij OXOViSUALS staat voor kleurrijke beelden met impact. Op maat gesneden naar de wensen van de klant. Fotografie die u en uw bedrijf in een nieuw en authentiek licht zet. Visuals met de nadruk op kwaliteit en beleving. Til uw bedrijfsfotografie naar een nieuw level en maak het verschil met beeld. Contacteer mij vandaag nog om uw wensen te bespreken. Uw succes is mijn succes. The sky is the limit.

Tekst en fotografie © Michel Schamp. Alle rechten voorbehouden.
 • Professionele fotograaf

  Uw professionele fotograaf voor bedrijfsfotografie, trouwfotografie, uitvaartfotografie, portret, reportage en evenement. Neem vandaag nog contact op om te informeren naar mijn beschikbaarheid. Ik ben gevestigd in Nistelrode - centraal in het gebied Oss, Uden, Veghel - maar ik ben beschikbaar voor opdrachten in heel Nederland.


  Telefoon: 06-53414555

  Email: oxovisuals@gmail.com

 • Bedrijfsfotograaf

  Een modern bedrijf kan tegenwoordig niet zonder een passende visuele presentatie met beelden die voor zich spreken en uw bedrijf kort maar krachtig neerzetten. Professionele foto's die precies laten zien wat uw bedrijf te bieden heeft. Beelden die u en uw bedrijf in het zonnetje zetten. Aansprekende visuals die indruk zullen maken op uw klanten. Ik werk bij u op locatie en met mijn mobiele fotostudio beschik ik altijd over het mooiste licht! Beschikbaar voor uiteenlopende opdrachten, van productfotografie tot en met portretfotografie.

 • Evenementenfotograaf

  U hebt als bedrijf veel tijd gestoken in het organiseren van uw evenement. Ook wilt u graag dat er mooie beelden worden gemaakt van uw event. Foto’s die niet alleen uw evenement prachtig in beeld brengen maar beeldmateriaal dat je straks ook voor andere bedrijfsdoeleinden kunt gebruiken. Met de creatieve evenementen fotografie van OXOVISUALS hebt u straks een fantastisch visitekaartje met representatieve foto’s in handen voor uw klanten. Zoekt u een evenementenfotograaf voor het maken van verrassende, kleurrijke en creatieve beelden, dan wil ik u als professioneel fotograaf graag van dienst zijn. U kunt bij mij ook terecht om uw privé-feestje of andere aangelegenheden te fotograferen.

 • Privé fotograaf

  Ik kan voor u professionele beelden maken van:


  • - Feest en andere evenementen

  • - Trouwerij

  • - Uitvaart

  • - Portret

  • - Andere privé aangelegenheden

 • Trouwfotograaf

  Een bruiloft is de meest bijzondere dag van een mensenleven. Een unieke gelegenheid die je vast wil leggen met de mooiste foto's. Bijzondere momenten die je maar één keer in je leven meemaakt. Momenten die je wil koesteren. Van de korte kippenvelmomenten en andere emotionele momenten tot en met de vreugdevolle en blije uitbundige momenten die straks sleutelfoto's zullen blijken te zijn bij het samenstellen van jullie prachtige trouwalbum. Met reportagefoto's die precies laten zien wat er op die dag gebeurt en geposeerde (of naar wens ongeposeerde) foto's maak ik beelden die voor jullie onvergetelijk zullen zijn. Neem contact met mij op om uw wensen te bespreken.

 • Uitvaartfotograaf

  Begrafenissen en crematies gaan vaak in een roes aan je voorbij. Veel mensen bedenken achteraf pas dat het toch mooi was geweest als er professionele foto’s op de uitvaart zouden zijn gemaakt. Beelden in de vorm van een fysiek fotoalbum wat je in je handen kunt houden is voor velen een onmisbare tastbare laatste herinnering. Een herinnering die je altijd weer troostrijk terug kunt kijken met een gevoel van voldoening ondanks het pijnlijke verlies. Een fotoalbum zal troost brengen en helpen het verlies te verwerken. Neem vandaag nog contact met mij op om een en ander snel te kunnen regelen.

 • Premium Collections

  Prints vanaf €150

  Op zoek naar iets moois? In de Art Prints Shop vind u een collectie van unieke beelden. Foto’s die als een waar kunstwerk groots aan de muur kunnen worden gehangen. De meest prachtige limited edition prints zijn te koop als inspirerende fotokunst. Stijlvolle en kleurrijke fine-art fotografie uit de natuur en de wereld om ons heen. Stuk voor stuk eye-catchers voor aan uw wand. Alle producten worden geleverd in professionele hoogwaardige kwaliteit. In de keuze van de uitvoering en het materiaal bent u geheel vrij. Van A3 tot A0 foto poster en van giclée canvas tot en met uitvoeringen op aluminium, hout en plexiglas. Alvast hartelijk dank voor uw bezoek. In de Art Prints Shop vindt u onder andere inspirerende en tijdloze beelden uit de Nederlandse natuur van in en om de Maashorst, met wilde paarden, oerossen, Schotse hooglanders, taurossen, wisenten en schapen, de grote grazers in afwisselende landschappen van de Lage Landen. Bossen, heide en graslanden vormen het decor voor de kleurrijke en artistieke beelden van de wondere wereld van de natuur. Ga op verkenning in de shop, bestel een print en ervaar de inspiratie en mysterieuze schoonheid van de natuur aan uw eigen muur!

 • Contact OXOViSUALS


  Hebt u een fotograaf nodig? Neem dan vandaag nog contact op. U kunt een email sturen naar oxovisuals@gmail.com of gewoon even bellen met 06-53414555. Ik help u graag. U kunt bij mij terecht voor bruidsfotografie, reportages, portretten en reclamefotografie. Voor bedrijven en voor particulieren. Ik ben gevestigd in de regio Oss, Uden, Veghel, maar ben beschikbaar voor opdrachten in het hele land.

Powered by SmugMug Owner Log In