EN | NL

Reportage - evenement

OXOViSUALS ontzorgt u en maakt voor u professionele beelden van uw congres, seminar, feest, workshop, receptie en meer.

 • Professionele fotografie

  Bent u op zoek naar een goede event fotograaf voor uw evenement, congres, workshop of seminar? Zoek dan niet verder! OXOViSUALS maakt voor u een professionele reportage met mooie, sfeervolle en kleurrijke beelden. Uw evenement kan vanuit alle hoeken worden gefotografeerd. Met aandacht, empathie en oog voor detail wordt professioneel de sfeer van uw evenement pakkend in beeld gebracht.

 • Extra kwaliteit

  De eventfotograaf kan indien nodig extra flitslicht gebruiken voor nog mooiere plaatjes. U weet dan zeker dat u goede foto’s heeft die niet bewogen of onscherp zijn zoals veel mensen die maken met hun mobiele telefoon. De fotograaf beweegt zich rustig en valt niet op, ook niet bij het eventueel fotograferen van meer persoonlijke geëngageerde momenten.

 • Snelle levering

  Natuurlijk wilt u na het event uw foto’s graag snel kunnen bekijken en eventueel delen op Sociale Media of uw eigen Website. Dat is geen probleem. Binnen de kortste keren beschikt u over een uitgebreide serie prachtige beelden waar uw bezoekers van onder de indruk zullen zijn! U krijgt de beelden altijd snel geleverd. Ze staan tot uw beschikking in uw persoonlijke klantgalerij waarvandaan u de foto’s makkelijk kunt downloaden. Ook kunnen uw gasten eventueel het evenement nog terugzien door in te loggen op uw persoonlijke klantgalerij.

 • Mooie extra's

  Indien gewenst of noodzakelijk kunt u ervoor kiezen uw foto’s reeds tijdens het evenement al beschikbaar en online te hebben. OXOVISUALS kan u indien gewenst tevens voorzien van een foto-album of koffietafelboek wat u eventueel ook aan kunt bieden als relatiegeschenk. Als u van tevoren duidelijk aangeeft wat uw wensen zijn kan ik u nog beter van dienst zijn. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden en wensen te bespreken!

Powered by SmugMug Owner Log In