Guestbook - OXOVISUALS

imagine more.

Photography
by Michel Schamp

Contact


Email

Tel. (+31)(0)653414555

Uw professionele fotograaf voor:

Bedrijfsfotografie

Reportages

Reclamefotografie

Bruidsfotografie

Kunst aan de muur

© 2020 OXOViSUALS
All rights reserved.


MSP-BANNER-EDGY2

Creatieve en conceptuele fotografie bij U in de regio

Michel Schamp is fotograaf en digitaal artiest, momenteel gevestigd in het zuidoosten van Nederland. Zijn belangrijkste werkterreinen zijn fine-art, lifestyle, mode, portret, product en bedrijfsfotografie. Zijn fotografie is kleurrijk, esthetisch en innovatief. Als een geboren perfectionist streeft hij ernaar om elke foto beter te maken dan de vorige. Zijn sterke empathie, gevoel voor humor en zorgzame persoonlijkheid helpen hem telkens weer prachtige foto's te creëren voor iedere nieuwe klant.

Voor bedrijven geldt dat uw wensen en behoeften altijd het uitgangspunt zijn. Bij het realiseren van uw eindproduct staat wederzijdse samenwerking en communicatie centraal zodat de boodschap naar uw doelgroep optimaal gepresenteerd wordt. U kunt rekenen op hulp met het ontwikkelen van creatieve ideeën en het uitwerken van beeldconcepten.

Michel Schamp werkt als freelance fotograaf op lokatie door heel Nederland en is vooral actief in het gebied 's-Hertogenbosch, Oss, Nistelrode, Heesch, Heeswijk-Dinther, Veghel, Uden, Nijmegen en Eindhoven. Professioneel, betrokken, betrouwbaar en betaalbaar.

Gaat u trouwen? Ook voor uw bruidsreportage kunt u bij Michel Schamp Fotografie terecht! Neem gerust geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Carpe Diem - Enjoy lief to thé fullest! Toegewijde fotograaf voor een stijlvol resultaat! Voor bedrijf en particulier.

"Uw probleem is mijn uitdaging."

Neem vandaag nog contact op!

t. 06 - 534 14 555

e. schampmichel@gmail.com

Powered by SmugMug Owner Log In