Megen | Stad van Verwondering

Exclusieve fine-art fotografie

Nieuw in de collectie is de serie ‘Megen, stad van verwondering’, een set van 9 limited edition fine art prints van fotograaf Michel Schamp. Hij vindt onder andere inspiratie in de dorpen en landschappen van zijn omgeving. Het scheppende aspect van verlangen en verwondering motiveert hem op zoek te gaan naar elegante, artistieke en inspirerende beelden. De bijzondere historie van Megen heeft altijd een magische aantrekkingskracht op hem gehad. Met deze serie beelden probeert hij met een vleugje nostalgie, een wolkje romantiek en een eigentijdse kleurrijke verbeelding een gevoel op te roepen waardoor de schoonheid tijdloosheid krijgt. De beelden zijn te koop als exclusieve limited edition fine art prints.

Rue de la vie

Untitled photo

à La ville historique

Untitled photo

La ville spirituelle

Untitled photo

Le jeune mouton

Untitled photo

Village romantique

Untitled photo

La ville romantique

Untitled photo

Rue de vivre

Untitled photo

The long unwinding road

Untitled photo

't Ooievaarsnest

't Ooievaarsnest

the summer guests

The Summer Guests

A note from the artist

"Megen, een heel bijzonder Brabants stadje aan de Maas. Een pittoresk pareltje met een rijke geschiedenis en een fascinerende historie, die nog steeds zichtbaar is. Niet alleen in de vestingstad zelf maar ook in het buitengebied. De serene sfeer daagt je verwondering uit. Bewegend door het landschap, in de voetsporen van een uniek verleden met middeleeuwse straten, majestueuze bomen en luisterrijke gebouwen ontstaan er beelden. Nieuwe verhalen die tot leven komen door het veranderende daglicht. Indrukken en taferelen die worden bepaald door het weer, de tijd van de dag en de dag van het jaar. Het verleden wordt weer zichtbaar en er tekenen zich contouren af van een tijd waarin alles anders was, maar die ook nog steeds dezelfde is. Verloren gewaande beelden die nog steeds bij ons zijn. Elke dag weer, ongeacht het weer, de tijd van de dag of de dag van het jaar. Megen, een stadje dat blijft inspireren."

Kunst aan uw muur

Prints bestellen

De beelden zijn te koop als limited edition fine art prints in de vorm van hoogwaardige professionele kleurenafdrukken. Hiermee wordt u een unieke gelegenheid aangeboden om werken uit de collectie “Megen, een stad van verwondering” in huis te halen. De beelden kunnen worden afgedrukt op het materiaal van uw keuze. U kunt onder andere kiezen uit metaal, acryl, hout, omlijste beelden en edge-to-edge. Voor meer informatie of een prijsopgave stuurt u een email naar oxovisuals@gmail.com of kunt u onderstaand formulier invullen. Graag aangeven de titel van de print, de gewenste grootte en het materiaal van voorkeur. Mocht u alleen geïnteresseerd zijn in een licentie geef dit dan ook even aan. De levertijd bedraagt maximaal 5 werkdagen.


Megen Wall Art Panel 09
Powered by SmugMug Owner Log In