Overkant

Prachtige fine art print voor aan de muur.

Overkant

OXOVISUALS biedt u een selectie van exclusieve fotokunst speciaal voor aan de muur. "Overkant" is een beeld uit de collectie "Nistelrode Betoverend Artistiek", een collectie geselecteerde beelden met een artistieke focus op het dorp Nistelrode. Fotograaf Michel Schamp maakte de beelden vanuit een creatieve invalshoek en persoonlijke visie. De beelden zijn gefotografeerd in en om het Brabantse dorpje Nistelrode, waarbij architectuur en straatbeelden worden afgewisseld met landschapsfotografie en natuurfotografie vanuit het nabijgelegen natuurgebied De Maashorst.

Fine art print te koop als kunst aan de muur.
Overkant

"Overkant" by OXOVISUALS

"Overkant" is gefotografeerd Achter de Berg bij vijver De Meuwel in Nistelrode. Deze kunstfoto wordt voor u hoogwaardig afgedrukt en heeft een superieure beeldkwaliteit met intense kleuren. Met drie speciaal voor u geselecteerde uitvoeringen, te weten, Modern Elegant, Modern Fris en Klassiek Tijdloos, is er volop keuze passend bij elk interieur en persoonlijke smaak. Alle kunstwerken worden voorzien van een blind ophangsysteem voor een zwevend effect en luxueuze presentatie. Kies voor een tijdloos en uniek beeld en verrijk uw interieur met dit tijdloos, inspirerend en origineel wandpaneel.

Stijl Afmetingen Prijs
Modern Elegant 50 x 75 cm Vanaf €275
Modern Fris 50 x 75 cm Vanaf €300
Klassiek Tijdloos 50 x 75 cm Vanaf €325
Losse Print 50 x 75 cm Vanaf €150
Alle werken worden hoogwaardig geproduceerd in verschillende voor u geselecteerde stijlen, zoals Modern Elegant, Modern Fris en Klassiek Tijdloos. Voor een losse print beginnen de prijzen vanaf €150 voor maten vanaf 50 x 75 centimeter, tot een maximum van 150 centimeter. Grotere maten en andere materialen zijn ook mogelijk. Voor de levering van de wandpanelen staat een levertijd van 5 tot 7 werkdagen. Neem voor vragen, informatie en het bestellen van een print a.u.b. contact op. Voor bedrijven is het ook mogelijk om een speciale en exclusieve beeldlicentie van dit beeld te kopen. Wilt u echter de vrijheid nemen om zelf de print in te lijsten geheel naar uw eigen smaak en ideeën dan kan dat ook. U besteld dan een losse print die voor u in museumkwaliteit wordt afgedrukt op hoogwaardig fine art papier.

Inspiratie

Mijmerend over het water voert verlangen, stapvoets verder, over een onzichtbare brug, naar een andere wereld, naar een nieuw begin, daarginds aan de overkant, zo ver weg, haast onbereikbaar, een onbekend maar prachtig land, beschermd door het koude water, gesluierd in een diepe mist, in het aanschijn van de maan, gloort er hoop, en wacht aan het einde een nieuw begin.Verschillende stijlen voor elk interieur.Ontdek meer fotokunst.

Ontdek hieronder andere werken uit de collectie 'Nistelrode Betoverend Artistiek' voor nog meer inspiratie...
Nistelrode Betoverend Artistiek

Bekijk  hier  de complete collectie.Als je goed kijkt, kun je elke dag iets moois zien.

Menig mens is elke dag op zoek naar schoonheid. Met een open geest verder kijken dan de rest brengt menigeen mooie momenten. Als plots alledaagse taferelen onontdekte schoonheid openbaren fluistert het hart. Een magisch ogenblik. Maar wat is nu precies schoonheid? En hoe kun je het zien en ervaren? Henry Bordeaux schreef ooit eens “De schoonheid der aarde is niet te koop; zij behoort aan wie haar ontdekt, haar begrijpt, en haar weet te genieten”. Hem was duidelijk geworden dat schoonheid een wonderbaarlijk begrip is dat niet eenduidig te definiëren valt. Geraakt worden door schoonheid is in wezen een combinatie van esthetiek, romantiek en spiritualiteit. Als je eenmaal ontdekt en ervaart wat  schoonheid is, weet je het. Een eindeloos avontuur en een persoonlijke visie zijn geboren.
Bestel een print

Bent u geïnteresseerd in het beeld 'Overkant' voor aan de muur bij u thuis, op kantoor of bedrijf, neem hierover dan a.u.b. contact op door onderstaand formulier in te vullen.

De fine art print 'Overkant' kan geproduceerd worden met verschillende materialen en in verschillende afmetingen en afwerkingen worden uitgevoerd. Om zo veel  mogelijk aan uw wensen tegemoet te kunnen komen, vult u dan alstublieft onderstaand formulier met uw wensen duidelijk in (stijl, afmetingen en eventueel afwerking). U ontvangt dan z.s.m. een prijsopgave en informatie over de levertijd. Hebt u vragen of wilt u advies? Stuur dan even een bericht. U ontvangt binnen 24 uur antwoord.

Powered by SmugMug Owner Log In