Nistelrode Betoverend Artistiek

Het Brabantse dorp Nistelrode in beelden gevat. De artistieke en creatieve fotografie van fotograaf Michel Schamp en zijn kleurrijke, poëtische beelden roepen bij de kijker een esthetische ervaring op als ware het schilderijen. Voorzien van een korte informatieve en verhalende tekst wordt ieder beeld een unieke, verrijkende en inspirerende belevenis. De beelden zijn te koop als kunst aan de muur, voor een prachtig wandpaneel bij u thuis of op uw bedrijf.
Tekst en fotografie © Michel Schamp. All rechten voorbehouden.


Focus en visie

'Nistelrode Betoverend Artistiek' is een collectie fotografische beelden van fotograaf Michel Schamp. Zijn artistieke creatieve fotografie en zijn kleurrijke narratieve beelden geven de kijker een intense kijkervaring. Ieder beeld is voorzien van een korte titel die een kader creëert waarbinnen het beeld kan ademen. De kijker wordt zodoende geïnspireerd tot het beleven van een eigen beeldverhaal. Het verhalende element van de beelden vormt als het ware een reflectie van de inspirerende energie die erin ligt opgeslagen. Verhaal en foto staan derhalve in een open relatie tot elkaar. Het is aan de kijker om er geheel persoonlijk een esthetische, intellectuele, spirituele, romantische of praktische betekenis aan toe te kennen.

Elk beeld van de collectie is - in de beleving van de maker - persoonlijk voorzien van een korte informatieve en verhalende tekst. Het staat de 'lezer' uiteraard vrij om het verhaal zelf in te vullen om te komen tot een geheel eigen interpretatie en individuele beleving van een beeld. Ook al is fotografie een twee-dimensionale representatie van de werkelijkheid, extra dimensies die ontstaan door een beeld opnieuw te 'beleven' kunnen zorgen voor een unieke persoonlijke ervaring met een beeldverhaal dat alleen de kijker past.

Bij het beleven van een beeld maken intrinsiek aanwezige woorden van fine art fotografie een inspirerend en kunstzinnig medium dat diepe gevoelens van universele en persoonlijke herkenning kan opwekken. De krachtige combinatie van woord en beeld, van poëzie en fotografie, maakt het beleven van een beeld een reis van het hoofd naar het hart en weer terug. Zo worden duizend woorden honderd verhalen als je gelooft dat elk moment elke verandering in zich draagt.

De unieke beeldcollectie toont inspirerende momenten uit de natuur van de omringende Maashorst gecombineerd met de architectuur en poëzie van het dorp. Elk beeld is te koop als hoogwaardige fine art print voor aan de muur. De foto's lijken net schilderijen en brengen sfeer in elke ruimte. Geef uw interieur een unieke touch met een tijdloos, inspirerend en verrassend origineel beeld. Bent u geïnteresseerd in een of meerdere beelden voor aan de muur bij u thuis, of op kantoor of bedrijf, neem hierover dan a.u.b. contact op via onderstaand contactformulier.


Als je goed kijkt, kun je elke dag iets moois zien.

Menig mens is elke dag op zoek naar schoonheid. Met een open geest verder kijken dan de rest brengt menigeen mooie momenten. Als plots alledaagse taferelen onontdekte schoonheid openbaren fluistert het hart. Een magisch ogenblik. Maar wat is nu precies schoonheid? En hoe kun je het zien en ervaren? Henry Bordeaux schreef ooit eens “De schoonheid der aarde is niet te koop; zij behoort aan wie haar ontdekt, haar begrijpt, en haar weet te genieten”. Hem was duidelijk geworden dat schoonheid een wonderbaarlijk begrip is dat niet eenduidig te definiëren valt. Geraakt worden door schoonheid is in wezen een combinatie van esthetiek, romantiek en spiritualiteit. Als je eenmaal ontdekt en ervaart wat schoonheid is, weet je het. Een eindeloos avontuur en een persoonlijke visie zijn geboren.
Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in een fine art print voor aan de muur bij u thuis, op kantoor of bedrijf, neem hierover dan a.u.b. contact op door onderstaand formulier in te vullen. Hebt u vragen, wilt u advies of hebt u belangstelling voor een beeldlicentie? Stuur dan even een bericht. U ontvangt binnen 24 uur een antwoord terug.

Powered by SmugMug Owner Log In