Tarieven - OXOVISUALS

imagine more.

Photography
by Michel Schamp

Contact


Email

Tel. (+31)(0)653414555

Uw professionele fotograaf voor:

Bedrijfsfotografie

Reportages

Reclamefotografie

Bruidsfotografie

Kunst aan de muur

© 2020 OXOViSUALS
All rights reserved.


Tarieven


Bedrijfsfotografie- en videoproductie

Per uur - €65

Hebt u professionele foto's nodig voor online publicatie op uw website, brochures of een advertentie? De prijs voor een bedrijfsreportage is gebaseerd op een uurtarief van €65 (exclusief BTW). Dit tarief geldt ook voor interieur- en architectuurfotografie. Het ook mogelijk om op uw bedrijfslokatie portretten te maken van u en/of uw medewerkers voor gebruik in bijvoorbeeld een brochure of op een website. Er wordt dan gebruik gemaakt van een mobiele fotostudio. Alle foto's worden op CD geleverd of kunnen naar wens ook worden gedownload vanuit uw eigen persoonlijke online klantenportaal.


Bruidsfotografie

Halve dag  - €249
Hele dag  - €399

Alle foto's worden in hoge resolutie geleverd en zijn na ontvangst  rechtenvrij door jullie te gebruiken. Je kunt dan geheel zelf en naar eigen wensen en voorkeuren je trouwalbum in elkaar zetten, of die ene fantastische foto ingelijst en al aan de muur laten hangen. Als jullie  de mooiste foto's in een professioneel gebonden fotoboek willen hebben of het maken hiervan liever uitbesteden dan kan dat natuurlijk ook. De kosten hiervoor zijn niet in de prijs inbegrepen en variëren afhankelijk van de uitvoering van het trouwalbum. Vraag even naar de mogelijkheden. Alle foto's worden op USB stick geleverd of kunnen naar wens ook worden gedownload vanuit uw eigen persoonlijke online klantenportaal.


Overige fotografie

Vanaf - €45

Voor alle overige fotoshoots en services gelden andere tarieven. Afhankelijk van uw wensen kunt u al vanaf €45 gebruik maken van de professionele fotografie services van OXOVISUALS. Te denken valt bijvoorbeeld aan een of enkele snelle foto's op uw lokatie, of het laten retoucheren of bewerken van bestaande digitale foto's. Neem contact op om dit nader te bespreken.


Extra info

Voor eventuele reiskosten wordt €0.25/km in rekening gebracht. Voor particulieren zijn alle prijzen inclusief BTW. De prijzen voor bedrijven zijn exclusief BTW. Foto's worden genomen op een samen te bepalen buitenlocatie of een eigen binnenlocatie. In beide gevallen zal er gebruik worden gemaakt van een mobiele fotostudio die is inbegrepen in de prijs. Indien noodzakelijk of gewenst kan een shoot ook plaatsvinden in een professionele fotostudio. Deze is extra te boeken tegen een aantrekkelijk tarief.


Op alle offertes, afspraken en leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
oxovisuals-contact-telefoon2
Powered by SmugMug Owner Log In